Aanbrengen LED-verlichting

Er wordt een extra vergadering gepland voor het vervangen van oude TL-verlichting door LED-verlichting in de garage.

De oude armaturen van de TL-buizen zijn veelal kapot en aan vervanging toe. De TL-verlichting verbruikt veel energie. We hebben berekend dat de kosten van de veel energiezuinigere LED-verlichting zich in korte tijd terugverdienen. Het bestuur stelt daarom voor om geen nieuwe armaturen van de achterhaalde tl-verlichting meer te bestellen, maar alles in een keer door LED te vervangen.

Dit voorstel kon in de ALV van juli 2017 op grote instemming rekenen, maar omdat het niet formeel was geagendeerd en de hoogte van de uitgaven formele toestemming van de leden nodig heeft, kon er toen geen klap op worden gegeven. Op de ingelaste vergadering moet 2/3 van het totale aantal stemmen binnen de VVE aanwezig zijn (of gemachtigd hebben), waarvan 2/3 vervolgens akkoord moet zijn.

Deze korte vergadering met 1 agendapunt wordt gehouden op:

Dinsdag 7 november om 21.00 uur, in de centrale hal bij de voordeur.

Jullie ontvangen hiervoor van Pro VVE Beheer nog een officiële uitnodiging met achtergrondinformatie. Kom allemaal, of geef de bijgevoegde machtiging af. Dat kan ook bij een van de bestuursleden (bijv. in de brievenbus van nr. 9).

namens het bestuur,

Guus, Jeroen, Lonneke en Rob